Барометр “Заплатили $3-5 тис. за онлайн-вказівки”: на кордоні з Молдовою затримали 19 чоловіків, які намагалися втекти з країни

“Заплатили $3-5 тис. за онлайн-вказівки”: на кордоні з Молдовою затримали 19 чоловіків, які намагалися втекти з країни

Просмотров: 275
17 Жовтня 2024, 14:01

Неподалік кордону з Молдовою українські прикордонники зупинили дві групи чоловіків з 19 осіб. Вони намагалися втекти за кордон.

Про це 17 жовтня повідомила Державна прикордонна служба України.

У першій групі було 8 чоловіків, а в іншій – 11.

Охочі незаконно перетнути держрубіж звернулися за допомогою до організатора через телеграм-канал, де за 3-5 тисяч доларів отримали онлайн-вказівки з навігації.

Згідно з вказівками адміна, чоловіки прибули до точки збору в Подільському районі та поділилися на дві групи, аби бути більш мобільними та найменш помітними прикордонникам.

“Усіх шанувальників пішої прогулянки затримали за декілька кілометрів до держрубежу”, – заявили в ДПСУ.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України щодо порушників складені адмінпротоколи за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання кордону».

Заходи проводились оперативниками Подільського загону в рамках відкритого кримінального провадження спільно зі співробітниками УСР в Одеській області та представниками ДСР НПУ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]