Барометр У Південноукраїнську понад 70 будинків не готові до подачі тепла

У Південноукраїнську понад 70 будинків не готові до подачі тепла

Просмотров: 7202
9 Жовтня 2024, 19:46

В Південноукраїнську більше 70 будинків не надали акти готовності до подання тепла.

Про це повідомили у Південноукраїнській міській раді.

Технічний директор комунального підприємства «Теплопостачання та водо-каналізаційне господарство» Ігор Дорофеєв повідомив, що будинки, які перебувають на обслуговуванні комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація» вже готові до початку опалювального сезону.

Однак більше 70 будинків, якими керують об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, не надали акти готовності до подання тепла.

Крім того, по місту склалася складна ситуація щодо тепло- та водних мереж у будинках № 45, 47, 49 по вулиці Набережна Енергетиків.

«Через неякісний ремонт на трубопроводі гарячого водопостачання щодня відбуваються пориви. Зараз ведеться претензійна робота з виконавцем ремонту, проте проблему потрібно вирішувати до початку опалювального сезону», — повідомили у міській раді.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Південноукраїнської міської ради погодив підвищення вартості опалення у місті. Новий тариф почне діяти з 1 жовтня цього року.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]