Барометр рф збільшує виробництво зброї для війни проти України, відкладаючи контракти з міжнародними партнерами, – розвідка Британії

рф збільшує виробництво зброї для війни проти України, відкладаючи контракти з міжнародними партнерами, – розвідка Британії

Просмотров: 376
15 Серпня 2024, 17:19

російські виробники зброї значно наростили обсяги виробництва для підтримки війни проти України, при цьому відклали контракти на продаж зброї своїм ключовим міжнародним партнерам.

Про це пише Рубрика, посилаючись на звіт розвідки Міністерства оборони Великої Британії станом на 15 серпня.

Як зазначають британські аналітики, нещодавно у Підмосков’ї відбулася виставка зброї “Армія-2024”, яка зазвичай приваблює як російських, так і міжнародних виробників оборонної продукції.

Однак, з початком повномасштабної війни росії проти України, міжнародна відвідуваність заходу значно зменшилася. До того ж у попередні роки виставка проходила разом з російськими армійськими міжнародними іграми, які цього року були скасовані.

Як зазначає британська розвідка, цьогорічна виставка була орієнтована переважно на представників бізнесу з оборонної промисловості, а не на широку аудиторію. Відвідувачами заходу стали російський диктатор володимир путін та міністр оборони рф Андрій Бєлоусов, який схарактеризував війну в Україні як “збройний конфлікт між росією та колективним Заходом”.

Окрім того, на виставці були присутні представники з Білорусі, Ірану та Північної Кореї.

“Російські виробники зброї змушені збільшувати виробництво, щоб підтримувати свої сили в Україні. Це призвело до відкладення деяких іноземних контрактів на постачання зброї міжнародним партнерам”, підкреслюють у зведенні Міністерства оборони Великої Британії.

Відзначено, що акцент на внутрішньому виробництві та відкладення міжнародних контрактів підкреслює важливість забезпечення російських військових потреб на тлі тривалої конфліктної ситуації.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]