Барометр росіяни зруйнували об’єкт логістичної інфраструктури на Харківщині

росіяни зруйнували об’єкт логістичної інфраструктури на Харківщині

Просмотров: 368
15 Серпня 2024, 16:57

Сьогодні окупанти продовжили завдавати удари по Харківській області. Відомо про руйнування логістичного об’єкта, пошкодження житлового будинку.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на Telegram-канал голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За його словами, об’єкт логістичної інфраструктури України був зруйнований у селі Осиново Куп’янського району. Росіяни також обстріляли з артилерії село Козача Лопань Дергачівської громади.

Повідомляється, що обстріли не припинялися й вчора. Внаслідок російського удару пізно ввечері в смт Куп’янськ-Вузловий Куп’янського району виникла пожежа у багатоповерхівці та загорівся автомобіль, а його 64-річний власник зазнав поранень.

Вчора стало відомо, що ворожий дрон вбив двох медиків з батальйону “Госпітальєри” у Вовчанській громаді. Також постраждали троє цивільних, які перебували в іншому автомобілі. Продовжувалися обстріли Куп’янського району, сьогодні тут було зафіксовано вже дев’ять атак ворога.

Ситуація на Харківщині
На Харківському напрямку тривають бої, оперативний стан залишається напруженим. Окупанти продовжують намагатися прорвати оборону українських військ, обстрілюючи їх позиції, а також завдаючи ударів по цивільних об’єктах громад. ОТУ “Харків” повідомляло, що росіяни перегруповують свої підрозділи заради продовження штурму.

Ситуація у Вовчанську
Раніше ми повідомляли, що у Вовчанську російські загарбники залучили штурмові групи 4-ї дивізії. Вони намагаються покращити своє логістичне забезпечення та зв’язок між підрозділами.

Наразі штурмові дії у місті загарбники зосереджують у житлових районах. Свої нові евакуаційні точки вони створюють неподалік багатоповерхівок.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]