Барометр Операція ЗСУ на Курщині спровокувала колапс залізниці до РФ

Операція ЗСУ на Курщині спровокувала колапс залізниці до РФ

Просмотров: 419
15 Серпня 2024, 10:24

Операція ЗСУ на Курщині спровокувала колапс залізниці до РФПісля заходження ЗСУ до Курської області російська залізниця зіткнулася з транспортним колапсом у регіонах, що межують з Україною та Білоруссю. Станції переповнені покинутими поїздами, всі ресурси спрямовані на перекидання військ.

Операція ЗСУ на Курщині спровокувала колапс залізниці до РФ

Про це йдеться у  повідомленні  Співтовариства залізничників Білорусі.Зазначається, що у понеділок, 12 серпня, російська залізниця (РЗ) направила телеграму Білоруським залізницям (БЗ) про неможливість прийому поїздів на станції Орловсько-Курського відділення Московської залізниці.

Наступного дня, 13 серпня, аналогічну вимогу РЖД висунула для поїздів, що прямують з Білорусі до Смоленської області.Причиною рішення в РЖД назвали переповнення станцій покинутими поїздами, а також відсутністю тяги (локомотивів та машиністів для їхнього вивезення).У повідомленні з посиланням на джерела наголошується, що колапс руху став результатом масштабного перекидання військ у Курську область, у тому числі з віддалених регіонів, для якої задіяли майже всі доступні локомотиви.

“Наші джерела повідомляють, що відсутність тяги в ситуації, що описується, викликана проведенням російською владою масштабного оперативного перекидання військ у напрямку Курської області і передислокацією значної частини парку вантажних локомотивів МЗ для здійснення військових перевезень з центральної частини Росії. При цьому деякі джерела інформують, що стягування збройних сил здійснюється фактично з усіх і навіть досить віддалених чи ускладнених логістикою регіонів”, – йдеться у повідомленні.Білоруські залізничники констатують, що очевидно, що такі переміщення не обійдуться без залучення залізниці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]