Барометр “Укренерго” збільшить обсяги обмежень споживання електроенергії сьогодні з 13:00

“Укренерго” збільшить обсяги обмежень споживання електроенергії сьогодні з 13:00

Просмотров: 576
21 Червня 2024, 09:22

У п’ятницю, 21 червня, заходи обмеження споживання електроенергії діятимуть упродовж усієї доби. Утім, з 13:00 обсяг обмежень буде більшим.

Про це повідомляє пресслужба НЕК “Укренерго”.

Енергетики пояснюють це складною ситуацією в енергосистемі після масованих атак росіян на енергооб’єкти.

“Інформацію про те, як саме це вплине на графіки погодинних відключень в кожній області, дивіться на офіційних сайтах обленерго та їхніх майданчиках у соцмережах”, – йдеться у повідомленні.

“Укренерго” нагадує, що головна причина застосування заходів обмеження – наслідки вже семи з початку цього року ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку цих атак.

Для подолання дефіциту в енергосистемі залучаються імпорт та аварійна допомога з країн Європи. Але цих заходів не вистачає для підтримки балансу в енергосистемі, тому “Укренерго” вимушено застосовувати заходи обмеження споживання для промисловості та населення. Джерело: https://biz.censor.net/n3495843

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]