Барометр У Південній Кореї назвали кількість снарядів, які Кім Чен Ин відправив у росію і що отримав натомість

У Південній Кореї назвали кількість снарядів, які Кім Чен Ин відправив у росію і що отримав натомість

Просмотров: 556
14 Червня 2024, 15:45

Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин відправив у росію щонайменше 10 тисяч морських контейнерів, які можуть містити до 4,8 мільйона артилерійських снарядів, щоб допомогти атакувати Україну.

Про це заявив міністр оборони Південної Кореї Шин Вон Сік в інтерв’ю Bloomberg News.

За його словами, путін домовлятиметься про ще більшу кількість снарядів під час запланованого візиту до Пхеньяна вже наступного тижня.

“Очікується, що путін буде прагнути до тіснішої співпраці з Північною Кореєю у сфері безпеки, особливо щодо військових поставок, таких як артилерійські снаряди, які необхідні, щоб скористатися шансом на перемогу”, — додав Шин Вон Сік.

Боєприпаси, відправлені Північною Кореєю після зустрічі путіна та Кіма у росії у вересні, ймовірно, набагато перевершили те, що було відправлено США та Європейським Союзом Україні. Це дозволило силам Кремля атакувати Україну, оскільки вона змушена була нормувати боєприпаси через виснаження запасів, а допомога затримувалася в Конгресі США.

Хоча росія та Північна Корея заперечують поставки зброї, супутникові зображення та дані розвідки, надані урядом США, показують, що російські вантажні кораблі регулярно курсують між північнокорейським портом Наджин поблизу кордону з росією. Більшість з них прямували до колишньої радянської бази підводних човнів, яка розташована приблизно за 180 кілометрів. Білий дім надав зображення, які показують, як зброя відправляється по маршруту та доставляється залізницею за тисячі миль на склад у російському місті Тихорецьк для використання в Україні.

В обмін на боєприпаси росія надіслала до Північної Кореї технології, щоб допомогти їй розгорнути низку розвідувальних супутників, а також звичайну зброю, таку як танки та літаки.

Як додає видання, поїздка Путіна до Пхеньяна стане для рутіна першою з липня 2000 року, і вона має викликати занепокоєння США та їхніх партнерів щодо поставок зброї, які допомогли Кремлю в його нападі на Україну в обмін на допомогу для підтримки режиму Кім Чен Ина.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]