Барометр Польща та союзники підняли літаки через російський повітряний удар по Україні

Польща та союзники підняли літаки через російський повітряний удар по Україні

Просмотров: 361
7 Червня 2024, 10:58

Польща разом із країнами-сюзниками підняла у повітря військові літаки цієї ночі через російську комбіновану повітряну атаку територією України.

Польща та союзники підняли літаки через російський повітряний удар по Україні

Про це повідомляє  Twitter  (X) Оперативного командування Збройних сил Польщі.

У заяві польських військових наголошується, що їхня авіація почала працювати в повітряному просторі Польщі, і попередили, що це “може призвести до підвищення рівня шуму, особливо у південно-східній частині країни”.

“Сьогодні вночі спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації Російської Федерації, пов’язана з завданням ударів крилатими ракетами, безпілотними літальними комплексами SHAHED та балістичними ракетами по об’єктах, що розташовані у тому числі на західній території України”, – йдеться в оголошенні.

Також польські військові нагадали, що перед цим активність російської авіації під час ударів по західних областях України була зафіксована у ніч проти 1 червня.

“Почато всі необхідні процедури щодо безпеки повітряного простору Польщі, а Оперативне командування RSZ постійно стежить за ситуацією”, – додали в Оперативному командуванні польських ЗС.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]