Барометр В Укренерго пояснили, чому на Миколаївщині задіяли графіки аварійного відключення електроенергії

В Укренерго пояснили, чому на Миколаївщині задіяли графіки аварійного відключення електроенергії

Просмотров: 294
4 Червня 2024, 18:06

“Укренерго” застосувало спеціальні графіки аварійних відключень в Києві та семи областях (в тому числі Миколаївській) через перевищення лімітів.

Про це повідомили в “Укренерго”.

“Незважаючи на неодноразові вимоги «Укренерго» до обленерго дотримуватися доведених до областей лімітів, споживання в Донецькій, Житомирській, Миколаївській, Києві та Київській, Кіровоградській, Харківській, Хмельницькій областях продовжило зростати”, – пояснили в компанії.

Коли споживання значно перевищило ліміти, «Укренерго» вимушено застосувало з 14:25 аварійні відключення, а з 14:50 – спеціальні графіки аварійних відключень для побутових та промислових споживачів в цих регіонах. Можливі перерви в енергопостачанні об’єктів критичної інфраструктури.

“Ці види обмежень будуть діяти до того часу, поки рівень споживання в областях не повернеться в межі лімітів. Тоді обленерго зможуть повернутися до планових графіків обмежень”, – зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, що деякий час на Миколаївщині вимкнули для споживачів як мінімум п’яти із шести черг. Коли 3 та 4 черги були відключені за графіком, додатково вимкнули 1 і 2 черги (аварійні відключення), а потім 6 чергу (спеціальні графіки аварійних відключень).

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]