Барометр Розбій у Вознесенську: чоловік, погрожуючи ножем, забрав гроші з каси магазину та телефон

Розбій у Вознесенську: чоловік, погрожуючи ножем, забрав гроші з каси магазину та телефон

Просмотров: 263
3 Червня 2024, 12:12

У Вознесенську чоловік у масці, погрожуючи ножем, відібрав у продавчині мобільний телефон та 2800 гривень із каси магазину, після чого втік.

Це сталося 31 травня, повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

Протягом доби правоохоронці встановили особу нападника та його місцезнаходження. Ним виявився 38-річний киянин. Нападник ховався у свого знайомого у райцентрі.

Під час проведення слідчих дій поліцейські встановили, що зловмисник заздалегідь підготувався до скоєння злочину, одягнув чорну кофту з капюшоном та маску на обличчя. Щоб приховати сліди злочину, викинув телефон, маску та верхній одяг на березі річки.

Слідчі затримали зловмисника.

Наразі за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури слідчі повідомили зловмисника про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України “Розбій, скоєний в умовах воєнного стану”.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Продовжується досудове розслідування.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]