Барометр У лікарні, де не відкрили укриття, проходять слідчі дії

У лікарні, де не відкрили укриття, проходять слідчі дії

Просмотров: 239
1 Червня 2023, 09:38

Прокуратура проводить слідчі дії у медичному закладі, де під час ракетної атаки росіян 1 червня було закрите укриття.

Джерело: речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець у коментарі “Українській правді”, мер Києва Віталій Кличко у Telegram 

Пряма мова Максимець: “Просто зараз у медзакладі Деснянського району, в якому не відкрили людям двері укриття, проводяться слідчі дії. Деснянською окружною прокуратурою вже внесено відомості до ЄРДР за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки”.

Деталі: За словами Максимець, наразі допитують службових осіб вказаного медзакладу, які відповідальні за експлуатацію та утримання укриття, щоб встановити, хто безпосереднього відповів за відкриття сховища під час оголошення тривоги.

Мер Києва Віталій Кличко у Telegram також повідомив, що на місце виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки, які зʼясовують, чому не було доступу до укриття в поліклініці.

Пряма мова мера столиці: “Відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і глава районну, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста і повинні працювати. Всі рішення щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні і невідкладно“.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]