Барометр Новорічне привітання Южноукраїнського міського голови Віктора Пароконного

Новорічне привітання Южноукраїнського міського голови Віктора Пароконного

Просмотров: 87
31 Грудня 2015, 18:35

Шановні южноукраїнці!Від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаю вас з Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!

Скільки б не було в нашому календарі урочистих і радісних свят, новорічні й різдвяні завжди залишатимуться найулюбленішими.

Вони наповнюють нас особливим душевним піднесенням, дарують відчуття очікуваного оновлення та приємних несподіванок. 

У ці дні  ми згадуємо, що приніс рік 2015 і намагаємося хоч трохи зазирнути у майбутнє.

 Рік, що минає, був непростим для всіх нас, але разом з тим він ще раз довів, що ми, незалежно від поглядів, від віросповідання можемо  і повинні бути разом, адже тільки так ми зможемо йти вперед  і вирішувати найскладніші питання.

2016 рік ми зустрічаємо з надією на кращі часи та вірою у щасливе майбутнє. Сподіваюсь, що він буде благодатним для держави і для кожного з нас, принесе стабільність й впевненість у завтрашньому дні.

Від усього серця бажаю всім мешканцям  і гостям нашого міста щедрого і успішного року, невичерпного життєвого оптимізму та здійснення усіх задумів і сподівань. 

Нехай ці зимові свята принесуть радість, злагоду  та щастя до вашої оселі, додадуть здоров’я й наснаги вам і вашим рідним, стануть початком нових здобутків!

Міський голова Пароконний В.К.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]