Барометр Байден продовжив дію деяких санкцій проти Росії

Байден продовжив дію деяких санкцій проти Росії

Просмотров: 182
1 Березня 2023, 21:46

Президент Сполучених Штатів Джо Байден ще рік продовжив дію антиросійських санкцій. Це викликано тим, що Росія продовжує вторгнення в Україну та захоплювати її території.

Байден продовжив дію деяких санкцій проти Росії

Про це пише  Білий дім.

Як розповіли у відомстві, було продовжено санкції, які було введено ще 2014 року. У той час як Росія увірвалася до України та захопила Крим та частину територій Донецької та Луганської областей.

У повідомленні йдеться, що санкції були введені проти осіб та політиків Російської Федерації, дії яких становлять небезпеку територіальної цілісності України.

“Дії та політика осіб, які підривають демократичні процеси та інститути в Україні, загрожують її миру, безпеці, стабільності, суверенітету та територіальній цілісності та сприяють незаконному присвоєнню її активів, а також діям та політиці уряду Російської Федерації, включаючи ймовірну анексію Криму та застосування сили в Україні, продовжують становити незвичну та надзвичайну загрозу національній безпеці та зовнішній політиці США”, – йдеться у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]