Барометр У Раді зібрано 150 підписів за позбавлення мандатів ОПЗЖ

У Раді зібрано 150 підписів за позбавлення мандатів ОПЗЖ

Просмотров: 3009
16 Січня 2023, 15:58

У Верховній Раді вже зібрано 150 підписів депутатів за питання щодо позбавлення мандатів низки нардепів ОПЗЖ та інших партій. 

Про це заявивнардеп від фракції «Слуга народу» Олег Дунда.

Ініціатори даного документа вимагають у голови Верховної Ради Руслана Стефанчука внести у порядок денний законопроєкти, якими депутати, які були обрані від заборонених партій, зокрема ОПЗЖ, позбавляються мандатів у місцевих радах України. А також постанови про позбавлення мандатів депутатів від забороненої ОПЗЖ. Голова Верховної Ради має розглянути їх найближчим часом та включити в порядок денний.

«Особливо вдячний моїм колегам, що на передовій і боронять Україну, але знайшли час та можливість підписати лист. Роман Лозинський, Роман Костенко, Андрій Шараськін – вони кожного дня бачать той жах, який принесли представники ОПЗЖ на нашу землю. Вони не сумніваючись поставили свої підписи, компромісів щодо представників Кремля бути не може», – написав на своїй сторінці у Facebook народний обранець.

Олег Дунда висловився за продовження збору підписів у Верховній Раді, хоча і висловив занепокоєння, що частина депутатів так і не готова проявити свою проукраїнську позицію.  «На 11 місяці війни і, навіть, страшний обстріл Дніпра не змінив їх думку. Збір підписів завершується, далі слово за спікером Русланом Стефанчуком. Ми не можемо і далі ігнорувати представників ОПЗЖ в парламенті і в радах усіх рівнів», – сказав Олег Дунда.

Зазначимо, що відповідно до опитувань, які регулярно проводяться в Україні, понад 90% українців вимагають позбавити мандатів депутатів різних рівнів від заборонених проросійських партій.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]