Барометр У кремлі заявили, що “роблять акцент” на військових діях, а не переговорах

У кремлі заявили, що “роблять акцент” на військових діях, а не переговорах

Просмотров: 498
30 Вересня 2022, 13:39

Прессекретар президента рф Дмитро Пєсков заявив, що росія “робить акцент” на військових діях, оскільки Україна нібито вийшла з переговорного процесу.

Джерело: ТАСС

Пряма мова: “В умовах, коли публічно українська сторона неодноразово заявляла про своє небажання вести будь-які переговори, акцент робиться на продовженні спеціальної військової операції”.

Деталі: Він укотре повідомив, що росія розцінюватиме удари по окупованих Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях як “акт агресії щодо РФ”.

Водночас Пєсков не зміг відповісти на запитання, у яких саме кордонах буде визнано Херсонську та Запорізьку області, однак заявив, що Донецька та Луганська – у межах кордонів 2014 року, які “належить звільнити”.

“Що стосується територій Херсонської та Запорізької областей, мені потрібно це уточнити. Сьогодні все уточнимо”, – сказав він.

  • 28 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна має повернути всі свої окуповані території, і лише тоді можна буде говорити про закінчення війни.
  • Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк переконаний, що зараз немає ніякого сенсу ні в переговорах, ні в зустрічі глави держави Володимира Зеленського з лідером країни-агресора Володимиром Путіним.
  • Цьому передував успішний контрнаступ ЗСУ на Харківщині, внаслідок чого було звільнено від російських окупантів територію майже всіє області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]