Барометр Українські військові відпрацювали по озброєнню та техніці окупантів у Херсоні

Українські військові відпрацювали по озброєнню та техніці окупантів у Херсоні

Просмотров: 349
28 Вересня 2022, 15:54

28 вересня. УНН. Українські захисники відпрацювали по озброєнню та техніці окупантів у Херсоні, а також знищили ще один склад боєприпасів ворога в області, повідомили в оперативному командуванні “Південь” ЗСУ у середу, 28 вересня, у Facebook, пише УНН.

ЗСУ завдали ударів по позиціях сил ППО окупантів на Херсонщині | Громадське  телебачення

Цитата

“Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 144 вогневих завдання, зокрема із ураження районів зосередження озброєння та техніки в Херсоні, знищення ворожого складу боєприпасів в Новоолександрівській громаді Херсонщини”, – повідомили у командуванні.

Деталі

При цьому вказано, що українськими підрозділами на цьому напрямку продовжуються позиційні бої із покращення та закріплення положення, а також вогневий контроль ворожих об’єктів на тимчасово окупованій території.  Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає.

“З метою розвідування наших позицій, розташування підрозділів та імовірних напрямків своїх дій, в Бериславському районі ворог спрямував диверсійно-розвідувальну групу з 4 осіб. Стрілецьким боєм ДРГ зупинено”, – повідомили в ОК “Південь”.

Протягом ночі, як зазначається, на півдні ворог втратив 4 особи в живій силі та 1 військовий автомобіль.

Решта втрат ворога дорозвідується.

Доповнення

В ОК “Південь” вказували, що ворог не має суттєвих змін в складі, але намагається підтягувати резерви з кримського напрямку.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]