Барометр Українці запустили онлайн-пробіг, щоб зібрати гроші на 100 тисяч бронежилетів: як стати учасником

Українці запустили онлайн-пробіг, щоб зібрати гроші на 100 тисяч бронежилетів: як стати учасником

Просмотров: 164
31 Серпня 2022, 16:29

Львівський оборонний кластер, Run Ukraine та біговий клуб ProBig ініціювали міжнародний благодійний онлайн-пробіг, щоб зібрати кошти на 100 тисяч бронежилетів для військових і не тільки.

Учасники ініціативи “Пробіг до 100 тисяч бронежилетів” отримають унікальні медалі із бронесталі.

“Потреба в бронежилетах залишається. Ми прагнемо, аби якомога більше військових, медиків, працівників ДСНС, поліцейських отримали бронежилети для своєї щоденної роботи”, – наголошує Максим Плєхов, голова правління Львівського оборонного кластеру.

Проєкт, партнером якого є й “УП.Життя”, стартував 19 серпня і триватиме до 19 вересня в онлайн-форматі. Стати учасником пробігу може кожен охочий з будь-якого куточка України чи світу. Для цього необхідно зареєструватися на сайті, обрати комфортну для себе дистанцію (21 км, 10 км або ж вільну), локацію та час.

воїми результатами учасникам пробігу пропонують ділитися у соцмережах та позначати сторінки ініціативи, використовуючи хештеги #пробігдо100тисяч #захистимозахисників #100тисячбронежилетів

Мінімальна вартість реєстрації – 890 гривень. При цьому учасники пробігу за бажанням можуть задонатити більше, адже 100% виручених коштів від реєстраційного внеску підуть на виготовлення бронежилетів для українських військових, які захищають нас в умовах повномасштабної війни з РФ.

За словами Плєхова, медалі, які отримають учасники пробігу, створюють із залишків від порізки бронелистів, які є основним захисним елементом бронежилетів. 

“Бронелисти ріжуть на плити, які є основним захисним елементом бронежилетів. А із залишків від порізки цих листів ми виготовляємо унікальні медалі на згадку про “Пробіг” та долучення до такої важливої справи”, – наголошує Плєхов

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]