Барометр 22 000 ударів по цивільних, 300 – по військових: в ОП розповіли про сутність «спецоперації»

22 000 ударів по цивільних, 300 – по військових: в ОП розповіли про сутність «спецоперації»

Просмотров: 131
16 Серпня 2022, 10:13

Росія з початку війни завдала 22 тисяч ударів по цивільній інфраструктурі. І лише 300 разів вона атакувала військові об’єкти. Дії агресора – це звичайний терор проти населення, а чи не якась “спецоперація”.

Фото из архива Новостей-N

Кількість ударів по цивільних об’єктах у 73 рази більша. Це означає, що Росія просто свідомо знищує міста та села України. Про це заявив радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк.

“Війну якого типу веде Росія? Статистика невблаганна. З початку повномасштабної агресії завдала 22 тис. ударів по цивільних об’єктах. І лише 300 ударів – по військових. У 73 рази менше”, – йдеться у повідомленні.

Усі заяви Росії про “спецоперацію” – порожні розмови. Агресор просто знищує мирне населення та захоплює міста та села.

“Спецоперація”? Демілітаризація? Ні. Банальне знищення інфраструктури та терор проти населення», – написав Михайло Подоляк.

У ВП заявили, що Росія розпочала війну проти України та миру у 2014 році з нахабного захоплення Криму. Тому очевидно те, що вона має закінчитися саме визволенням півострова.

Михайло Подоляк каже, що водночас усі ініціатори так званої спецоперації мають бути юридично покарані. За словами Подоляка, їхні імена записані в протоколі Ради безпеки Росії від 21 лютого.

Представник ВП зазначає, що вищезазначене – єдиний вихід. Всі інші рішення будуть “ходінням довкола”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]